top of page

Välkommen till min butik!

Barnböcker
Du-är-speciell---framsida,-Bod.jpg

Du är speciell

Inbunden och e-bok

Du vet väl om att du är väldigt, väldigt speciell?

 

Du är speciell är en poetisk liten barnbok om det unika i varje människa och om varje individs orubbliga värde. Boken syftar till att stärka och inspirera läsaren genom att på ett enkelt och lustfyllt sätt lyfta annars svårgreppbara ämnen kring självkänsla och egenvärde.

 

Perfekt som gåva till någon du tycker om! Kan även fungera som en språngbräda för den förälder eller lärare som vill öppna upp för djupare samtal med barnen.

Beställ i Bod:s bokshop nedan!

Finns också på engelska!

Sagt om boken:

"En söt och fin liten bok som är väldigt lättläst och som är perfekt att ge bort till någon du tycker är speciell. Jag känner mig väldigt speciell efter att jag läst!" - @stinas_boksida, Instagram

"Fina små verser med bilder som talar om att du är speciell, ingen annan är som du och att du är betydelsefull. Att du ska vara den du är. En helmysig och fin bok. Underbara fina bilder." - @evelinasboktips, Instagram

"Ville hitta en bra barnbok till min dotter som var fin och intressant. Både titel och baksidestext på denna bok gav mig en känsla av nyfikenhet. När jag väl öppnade boken är det söta bilder med ledtrådar om varför 'Du är speciell.' När man väl kom till sista sidan så föll allting på plats, så vackert. Kommer läsa denna bok för min dotter många gånger samt skapa fina minnen tillsammans med henne. Rekommenderar denna bok. Ni kommer inte ångra er när ni ser det fina budskapet i slutet av boken." - Jonny

"Illustrationerna är vackra, färgglada och perfekta, vilket möjliggör det unga sinnets uppmärksamhet. Jag tror att det idag är viktigt att lära våra barn att känna sig värdefulla och en del av samhället oavsett hur olika de må vara" - Jeyran Main, Review Tales

"Otroligt söt och fin bok med ett vackert budskap! Fina tecknade bilder. Perfekt att ge bort som doppresent eller likande. Rekommenderas varmt!" - Ina

"Bok för de minsta, med väldigt mysiga illustrationer och viktigt budskap." - @mariasbokhylla, Instagram

Rådjursäventyret---framsida-för-webb.jpg

Djurdeckarna: Rådjursäventyret

Bröderna Jakob och Joakim hittar bräder med långa spikar och annat skräp som har slängts i skogen utanför Björkviken. För att inga djur ska skadas bestämmer sig killarna för att städa undan allt. Men tänk om den som har skräpat ner kommer tillbaka? Tillsammans ger sig killarna ut på jakt efter den skyldige.

 

Vilka ledtrådar finns? För att finna svaren måste killarna ta sig någonstans där de inte alls vill vara.

Läs mer och köp!

valpaventyret_framsida.jpg

 

Djurdeckarna: Valpäventyret

Ellie hittar mat som djur kan bli förgiftade av. Har allt hamnat i hennes trädgård av misstag eller är det någon som försöker skada hennes valp Leo?

Samtidigt blir grannens getter sjuka. Hänger allt ihop? Kan Jakob och Joakim lösa mysteriet innan något allvarligt händer?

Läs mer och köp!

Djurdeckarna: Kaninäventyret, framsida

Djurdeckarna: Kaninäventyret

En kanin hittas övergiven i en bur i Björkviken. Deckarbröderna Jakob och Joakim ser till att kaninen räddas och ger sig sen ut på jakt efter den skyldige. Finns det några ledtrådar på den lapp som hittas tillsammans med buren? Vems kanin är det och varför har han lämnats?

 

Äventyret går inte alls som killarna har tänkt och de hamnar i stora problem.

Ska de lyckas fånga skurken och rädda sig själva?

Läs mer och köp!

Djurdeckarna: Hundäventyret, framsida

Djurdeckarna: Hundäventyret

Några hundar försvinner mystiskt i Björkviken och bröderna Jakob och Joakim hamnar mitt i äventyret. Är hundarna stulna eller har något annat hänt? Vems är påsarna som hittas och har de något med försvinnandet att göra? Och varför skulle någon vilja göra hundarna illa?

Jakten på ledtrådar och hundar får en oväntad vändning. Kan hundarna räddas innan det är för sent? 

Läs mer och köp!

Djurdeckarna: Gräsandsäventyret, framsida

Djurdeckarna Gräsandsäventyret

En and fastnar i en fiskelina i Björkvikens sjö och bröderna Jakob och Joakim ser till att den räddas. Medan killarna ger sig ut på jakt efter den skyldige skadas fler djur av slängt skräp. Kan de förhindra att det händer igen? Vem är det som har lämnat fiskelinan? Och hur fångar man bäst den skyldige?

Killarna har snart tänkt ut en plan, men mysteriet blir krångligare att lösa än de trodde. 

Läs mer och köp!

Djurdeckarna: Katthemsäventyret, framsida

Djurdeckarna: Katthemsäventyret

Björkvikens katthem hotas och bröderna Jakob och Joakim blir indragna i jakten på den skyldige. Men hur har någon kunnat göra inbrott utan att det syns? Vem är det som har skrivit lappen? Och vem är det egentligen som vill skada katterna?

Tiden börjar ta slut. Hinner de avslöja skurken och rädda katterna innan det är för sent?

 

Läs mer och köp!

bottom of page